top of page

TEAM

Karin Tooren is al vele jaren werkzaam en actief in de muziekwereld. Na een opleiding dwarsfluit aan het conservatorium in Utrecht speelde zij jarenlang in diverse orkest-en musicalprojecten als fluitist. Op menig Brabantse muziekschool heeft zij les gegeven.

Sinds een aantal jaren heeft zij haar werkzaamheden uitgebreid en zich geschoold in de zang- en koorcoaching. In haar eigen praktijk geeft zij op haar geheel unieke manier stem- en zang coaching. Daarnaast is zij dirigent van diverse koren waaronder popkoor 'Jukebox' uit Boxtel, vocal group 'Of all places' uit Boxtel en 'De

Longstreetsingers' uit Waalwijk. “Het mooiste geluid in de

wereld voor mij is de menselijke stem. Iedere stem is uniek en

heeft een waardevolle plek in het geheel.” 

Portret Karin 1 .jpg

Aukje Nieuwenhuijze is afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Musicaltheater met minor 'regie'. Daarvoor zat ze een aantal jaar bij de MAF (MusicAll Factory) en volgde ze de vooropleiding aan de Dansacademie. Aukje heeft zelf een heel lange tijd bij musicalgroepen De Notenkrakers en Djemm! gezeten en is daar nu al jaren choreografe en regisseuse. Sinds 2021 heeft ze ook M-workx (30+) onder haar hoede.

Ook was Aukje in 2012 de regie-assistent bij 'Nijntje de musical'. Daarnaast is zij professioneel musicalperformer geweest. Zij heeft rollen in 'Hoe overleef ik mijn eerste zoen' en 'SpangaS Live!' op haar naam staan. Naast het verzorgen van de regie en choreografie bij verschillende groepen en koren, is zij ook eigenaar van Dansstudio Double You Dance in Waalwijk.

aukje_01.png

Voorzitter: Toine van de Wiel

Bestuur: Anne-Miek Wijsman & Toine van de Wiel

Penningmeester: Mari Hamers

bottom of page